Skip to main content

Bij Flexibility Limburg zien we dagelijks vele tientallen CV’s, dus wij weten inmiddels wat werkt en wat niet. And guess what? We gaan jou aan een CV helpen waarmee je gegarandeerd goed voor de dag komt! De actie loopt de rest van de maand augustus!

Het enige dat je hoeft te doen is ons te volgen op LinkedIn en even een comment op de post achter te laten. Een vriend of vriendin tippen mag natuurlijk ook!

Wil je liever niet in het openbaar aangeven dat je toe bent aan een nieuwe CV? Connect dan op LinkedIn met onze marketeer Maarten Vodeb en stuur hem een berichtje.

 

We nemen daarna contact met je op via LinkedIn en je hoeft ons alleen maar een foto en jouw cv te sturen. Vervolgens geven wij het CV een makeover en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière!

BlogSolliciterenTips
10 mei 2022

5 tips voor de voorbereiding op je sollicitatiegesprek.

Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Dan krijg je de kans om jezelf te presenteren en kennis te maken met de werkgever. Tijd dus om te laten…
BlogGeen categorieTips
26 april 2022

In 6 stappen een goed cv

In zes stappen een goed cv Je bent op zoek naar werk en je wilt indruk maken met je cv, maar hoe maak je nou…
BlogNieuwsTips
6 januari 2022

Flexibility Limburg ondertekent de Recruiter Code

Alle medewerkers van Flexibility Limburg hebben de Recruitercode ondertekend. Daarmee verbinden we ons aan veertig regels en opvattingen die horen bij goed recruiterschap. Recruiters die…