Skip to main content

Accountmanager Marieke Henke over Van Heek Medical:

“Van Heek wil echt een uitstekende werkgever te zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar gemak en gerespecteerd voelt, een uitstekend salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn bij Van Heek dan ook goed georganiseerd. Medewerkers worden gestimuleerd en gemotiveerd in persoonlijke ontwikkeling. Van doorgroeimogelijkheden, tot opleidingen en (vakinhoudelijke) trainingsmogelijkheden. Van Heek levert iedere dag.”

Scroll omlaag en ontdek meer over deze werkgever. Flexibility Limburg vertelt je graag meer over deze prachtige organisatie.

Dit is Van Heek Medical

“Goede zorg, die voel je.”

Van Heek is er van overtuigd dat goede zorg in de eerste plaats mensenwerk is: werk door én voor mensen. Mensen voor wie een medisch hulpmiddel soms het verschil kan maken tussen lijden en een plezierig leven leiden.

“Bij Van Heek Medical staan mensen centraal.”

Van Heek vindt het belangrijk dat medische hulpmiddelen niet alleen betrouwbaar, maar ook prettig in het gebruik zijn. Daarom luisteren ze tijdens de productontwikkeling naar de adviezen van zorgverleners en worden mensen die zulke hulpmiddelen zelf gebruiken naar hun mening gevraagd. Mensen zoals jij. Zo weten ze bij van Heek zeker dat producten precies doen wat ze moeten doen.

Van Heek is ooit begonnen met een team van 7 medewerkers. Inmiddels werken er meer dan 75 toegewijde professionals bij Van Heek.

Dynamisch, no-nonsense en uiterst (klant)vriendelijk, dat zijn termen die de cultuur van Van Heek goed omschrijven.

Van Heek Medical:  hoge kwaliteit door oer-Hollands vakmanschap

Van Heek Medical levert kwalitatief hoogwaardige medische producten en is gespecialiseerd in producten voor wond-, continentie-, diabetes- en acute zorg.

Hard werken en aanpakken gaan samen met saamhorigheid en een plezierige werksfeer.

Marketeer bij Van Heek

Gaat jouw marketinghart sneller kloppen van content, sociale media en campagnes?

Je komt te werken binnen een team van 5 productmanagers en 2 marketeers. De 2 andere marketeers zijn dames van nog geen 30 jaar en vormen samen een gezellig en hecht team.

De functie is heel divers en allround, er wordt van je verwacht dat je meedenkt met nieuwe campagnes, deze ook mede uitvoert.

Ben jij toe aan een functie waar je jouw eigen draai aan kan geven? Dan ben jij diegene die we zoeken!

solliciteer nu

Enthousiast geworden?

Begrijpelijk, want Van Heek is oprecht een geweldige werkgever. Ga je hier aan de slag, dan ontvang je alles wat jouw zakelijk hartje begeert. Goede arbeidsvoorwaarden, betekenisvol werk, en een prettige cultuur en waarden.  Bijna te mooi om waar te zijn lijkt het. Maar wij kunnen je verzekeren, zo is het daadwerkelijk. Wil jij aan de slag gaan als Customer Service Medewerker Frans bij Van Heek in Venray? Solliciteer dan direct!

Meer weten over Van Heek Medical?

Werken bij Van Heek Medical
Upload jouw curriculum vitae (cv) hier:
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Privacy *
Vacatures
15 juni 2022

Waarom je nú moet solliciteren op een klantenservicefunctie bij AZL

Voor AZL in Heerlen zoeken we kandidaten voor de vacature Medewerker Klantenservice. Een baan bij een van de grootste werkgevers van Parkstad en waar je…
Vacatures
2 juni 2022

Wil jij écht betekenisvol werk? Ga aan de slag bij Van Heek Medical!

Accountmanager Marieke Henke over Van Heek Medical: "Van Heek wil echt een uitstekende werkgever te zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar…
BlogFlexibility LimburgJob MarketingReferentiesTopwerkgevers
5 mei 2022

Recensie: Job Marketing bij Melano Een aantal maanden geleden heeft Flexibility Limburg een werken-bij omgeving op de website gecreëerd voor Melano Jewelry, om op die…

Leave a Reply