Werken in de wereldwijde top binnen de Automotive branche?

Een werkgever als International Automotive Components B.V. (IAC) komt niet dagelijks voorbij. Flexibility Limburg is gevraagd voor de exclusieve executive search opdracht om twee MT-leden te vinden die passen bij IAC en op zoek zijn naar een volgende uitdaging.

IAC Group

IAC Born is onderdeel van de IAC Group, die met zo’n 70 locaties verspreid over 20 landen en 160 jaar ervaring in auto-interieurs behoren tot de wereldwijde top. Een organisatie die nooit stil staat. Werken in de automotive branche betekent altijd innoveren. Blijven groeien op gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid en productie.

Gedachtegoed

IAC gelooft dat succesvolle innovatie het resultaat is van creatieve geesten die samenwerken om hetzelfde doel te bereiken. Door een sfeer van respect, vertrouwen en intensieve communicatie binnen de organisatie en met klanten aan te moedigen, creëert IAC een sterk gevoel van teamwork dat de grenzen van productontwikkeling verlegt. IAC handelt lokaal en denkt wereldwijd.

De IAC Born familie

Vanuit IAC Born wordt er gewerkt aan het auto interieur en de beste oplossingen voor grote merken. Ook hier is de drive om altijd te blijven innoveren goed zichtbaar. Dit zorgt voor een continue veranderende omgeving, waarin geen dag hetzelfde is. Er wordt hard gewerkt, maar altijd in teamverband. Niet voor niets staat Born bekend om het familiaire gevoel op de werkvloer. Hier is het werken in een fijn team met één gezamenlijk doel en alle neuzen dezelfde kant op.

Quality Manager

Als Quality Manager ben je lid van het Management Team, geef je je direct leiding aan dertien collega’s en ben je medeverantwoordelijk voor de ondernemingsresultaten. Je draagt er zorg voor dat producten, processen en grondstoffen voldoen aan de automotive en IAC-standaarden, de wettelijke vereisten en aan klantspecifieke eisen.

Als Quality Manager binnen IAC sta jij voor je vak. Je stelt duidelijke doelen en hebt zicht op de stappen daar naartoe. Je bent daadkrachtig en weet plannen te vertalen in heldere en inzichtelijke procedures. Als aanjager betrek je je collega’s in de gestelde doelstellingen en maak je hen medeverantwoordelijk voor het streven naar de beste kwaliteit. Jij gaat tevreden naar huis, wanneer verbeteringen zichtbaar worden en je de kwaliteit ziet toenemen.

Vacature bekijken

Finance Manager

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de opstelling en uitvoering van het financiële beleid. Je bent als lid van het Management Team medeverantwoordelijk voor de ondernemingsresultaten en draagt zorg voor de aansturing en ontwikkeling van de financiële afdeling(en). Je geeft direct leiding aan drie personen.

Je bent een specialist in je vak, je weet waar je het over hebt en denkt proactief mee in beslissingen. Je bent dus besluitvaardig, bent op de hoogte van de vereisten van het IATF 16949 managementsysteem en hebt ervaring met het interne Quality Management System (QMS). Je bent oprecht geïnteresseerd om (productie)processen te doorgronden om daarmee het verhaal achter de cijfers te leren kennen en te kunnen beïnvloeden.

Vacature bekijken