Werken als ICT Medewerker bij een creatief internationaal opererend bedrijf in Maastricht?

Vivant Decorations is een succesvol internationaal bedrijf in Maastricht dat zich sinds de oprichting in 1989 bezighoudt met het bedenken, ontwikkelen en produceren van linten, lifestyleproducten, decoratieartikelen en luxe verpakkingen. Vivant is inmiddels een begrip is in de branche.

Flexibility Limburg zoekt op basis van werving en selectie een ICT Medewerker voor 30 uur per week. Lees hier waarom die baan jou op het lijf geschreven is!

Vacature

ICT Medewerker

Vivant Decorations

Vivant is een internationaal opererend bedrijf dat actief is in het creëren en produceren van decoratieartikelen. Ze produceren in Azië en distribueren aan grote retailers in Europa. Er werken zo’n 25 personen verdeeld over verschillende afdelingen.

Waarom werken voor Vivant?

Bij Vivant is er een diversiteit aan mensen en persoonlijkheden vanuit verschillende disciplines. Je komt te werken in een creatief bedrijf met onder andere een afdeling design- en productmanagement. In de rol van ICT Medewerker ben jij de IT-afdeling. Jij bent diegene die aan de ene kant meedenkt over beleid, maar ook bezig is met de daily business. Dat moet je aantrekken in deze functie: de diversiteit aan taken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Allereerst kijk je na of er storingen zijn geweest en check je de back-up van de verschillende systemen. Geen issues die je nu moet oplossen? Na de tweede kop koffie, krijg je bezoek van de financieel medewerker die een vraag heeft over financiële afhandeling via het systeem.  Je gaat erover nadenken en belooft later die week met een antwoord te komen.

Je begint met de voorbereiding op een training die je gaat geven aan nieuwe medewerker, waarin SAP centraal staat. Geen probleem, je kent SAP immers door en door.

De salesmanager komt nog even binnen en heeft een korte vraag over de koppeling van de E-commerce software. Na de lunch, begeeft de labelprinter het, terwijl de pakketten met de nieuwe labelcodes vandaag de deur uit moeten. Dit duurt langer dan verwacht en je weet al dat je de komende twee uur bezig bent met deze klus.

Als dat probleem is opgelost (iedereen blij!), ga je weer aan de slag met de vraag van de salesmanager. Aan het einde van de middag klap je moe maar voldaan je laptop dicht. Klaar voor vandaag!

ICT Medewerker

Je bent dus een allrounder die zowel systeembeheerder, netwerkbeheerder en applicatiebeheerder is. Soms is het een solofunctie en het volgende moment ben je vraagbaak voor iedereen. En precies dát moet je aantrekken in deze rol.

Je bent een professional. Jij wilt graag alles weten over ICT-gerelateerde kwesties. Je hebt een MBO + / HBO-werk- en denkniveau aangevuld met aantoonbare werkervaring in de ICT-sector. Je denkt graag mee over implementaties en verbeteringen. Je vind het belangrijk dat je hiervoor ook de ruimte krijgt. Dynamiek en snel schakelen is je niet vreemd. In deze rol heb je veel contact met collega’s van inkoop, sales, logistiek, etc.

Meer weten? Bekijk de vacature!

Werken als KAM-coördinator bij Janssen Group

| Vacatures, Werkgever uitgelicht | No Comments
Janssen Group: al sinds 1965 toonaangevend Iedereen kent Janssen Group. Dikke kans dat je deze week langs een vrachtwagen, kraan of graafmachine met de kenmerkende…

Zet de trend door en wordt de dresscode nog meer casual na corona?

| Solliciteren, Tips | No Comments
Nu we weer allemaal terug naar kantoor mogen binnenkort, wordt het tijd om de hoody en joggingbroek op te ruimen en het pak uit de…

Werken bij Royal Mosa als Customer Service Manager

| Vacatures, Werkgever uitgelicht | No Comments
Dutch Design uit Maastricht Mosa uit Maastricht produceert jaarlijks zo’n zes miljoen vierkante meter tegels  naar 30 landen over de hele wereld. Het bedrijf werd…