Werken in een onderscheidende en maatschappelijk betrokken zorgorganisatie?

Dat is werken binnen Sevagram. Hier zijn mensen elke dag weer betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht aan het werk om die zorg te bieden waar zij voor staan; ‘Zorg met Bezieling’.

Sevagram

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie en biedt zorg in de regio’s Parkstad en Heuvelland. Met ruim 2.100 medewerkers en 1.100 vrijwilligers is Sevagram één van de grotere werkgevers in Zuid-Limburg. Sevagram biedt zorg op negentien locaties, bestaande uit zestien zorgcentra, een revalidatiecentrum, twee hospices en diverse aanleunwoningen.

De Planetree zorgvisie

Sevagram omarmt, als enige zorgorganisatie in Zuid-Limburg, het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook oprechte aandacht voor medewerkers, vrijwilligers én stakeholders. Planetree biedt Sevagram handvatten om de beste zorg te bieden.

Vacature Sevagram

Werken bij Sevagram

Binnen Sevagram staat niet alleen de aandacht voor cliënten, maar ook de aandacht voor medewerkers centraal. Om de beste zorg te blijven bieden, moet ook jij het beste uit jezelf kunnen halen. Daarom krijg jij de ruimte om te doen waar je goed in bent en je daarin te blijven ontwikkelen door ruime opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.

Directiesecretaresse HR

Als directiesecretaresse HR faciliteer je zowel de HR directeur als de afdeling HR in allerlei office en ondersteunende operationele taken. Als gedreven en flexibele professional ben je in staat service te verlenen in een faciliterende doch sturende rol. Jij voelt jouw plek in de organisatie feilloos aan en geeft zowel gevraagd en ongevraagd advies.

De directiesecretaresse HR heeft een uitlopend takenpakket. Je notuleert bij meetings op tactisch en strategisch niveau, je ondersteunt in diverse projecten en bewaakt de voortgang in diverse jaarrapportages. Jij bent in staat altijd overzicht te creëren door de juiste informatie te verzamelen en bundelen door o.a. jouw kennis van Excel.

Vacature bekijken

Download de whitepaper ‘Zo maak je een succes van ieder sollicitatiegesprek’

| Solliciteren, Tips | No Comments
Download de whitepaper Je hebt de perfecte vacature gevonden en gesolliciteerd! En nu ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Goed nieuws! Download en lees onze…

10 tips om alles uit jouw eerste werkdag te halen

| Tips | No Comments
Gefeliciteerd met je nieuwe baan! We begrijpen dat een eerste werkdag best spannend kan zijn: allemaal nieuwe collega’s, een nieuwe werkplek en natuurlijk ook een…

Werken bij Vivant Decorations als ICT Medewerker

| Vacatures, Werkgever uitgelicht | No Comments
Werken als ICT Medewerker bij een creatief internationaal opererend bedrijf in Maastricht? Vivant Decorations is een succesvol internationaal bedrijf in Maastricht dat zich sinds de…