Vandaag brengt Flexibility Limburg graag de volgende werkgever bij jullie onder de aandacht: Mondi Maastricht. Een bedrijf dat vol toewijding werkt aan een betere wereld en zich inzet om een top werkgever te zijn. Momenteel hebben we een interessante vacature voor de functie customer service medewerker voor jullie. Ik zou zeggen: lees verder en laat je inspireren! Vragen over het bedrijf of de functie? Neem dan contact met mij op!

Mondi Maastricht

Purpose

Mondi verrast de hele wereld met innovatieve en duurzame verpakkingen en papieroplossingen.

Vision

Bijdragen aan een betere wereld, het wereldwijde voorbeeld zijn voor verpakkingen en een voorkeurswerkgever zijn.

Mondi Maastricht

Mondi Maastricht is toegespitst op de high end nutrition markt voor Feed, Food en Pharma.

Duurzaamheid

De inzet voor duurzaamheid heeft bijgedragen aan sterke prestaties in het hele bedrijf en duurzame ontwikkeling is van fundamenteel belang voor het succes van Mondi.

“Duurzaamheid is verankerd in alles wat Mondi doet.”

Het bedrijf onderneemt actie om enkele van ’s werelds grootste uitdagingen aan te gaan. Duurzaamheid is verankerd in alles wat Mondi doet. Van duurzame houtvezels, verantwoorde productie en klimaatverandering tot circulaire economie, tot inspirerende mensen – Mondi hanteert een duurzame aanpak. Momenteel wordt gewerkt aan een innovatieve papieren mailerbag voor e-commerce bezorging en daarmee levert Mondi Maastricht een bijdrage aan het verminderen aan de plastic soup.

Cultuur & Waarden

Mondi werkt op een open en toegankelijke manier samen met haar mensen om ervoor te zorgen dat ze zich inzetten voor een bedrijf dat verantwoordelijk handelt, hen inspireert en een scala aan ontwikkelingsmogelijkheden biedt. Het bedrijf gelooft dat diversiteit de sleutel is tot de toekomst van Mondi en bevordert dit in het hele bedrijf.

“Kiezen voor Mondi is kiezen voor een innovatieve en klantgerichte omgeving waar je je grenzen kunt verleggen.”

Centraal bij Mondi staan de mensen, cultuur en manier van zakendoen. De cultuur bij Mondi is te karakteriseren als open, direct, resultaatgericht, dynamisch en internationaal. Het team is dynamisch en ondernemend, met een echte passie voor prestaties. Iedereen werkt respectvol en neemt verantwoordelijkheid. Mondi staat voor integriteit en moedigt eerlijkheid en transparantie aan.

Customer service medewerker

Voor de versterking van het Internal Salesteam zijn we op korte termijn op zoek naar een customer service medewerker.

In deze fulltime functie heb je dagelijks contact met internationale klanten. Jij bent het eerste aanspreekpunt en bent een belangrijke schakel tussen de klant en de interne organisatie. Om succesvol te kunnen opereren is een professionele samenwerking met het salesteam en andere afdelingen niet weg te denken. Je zult bijvoorbeeld contact hebben met bedrijfsbureau, productie en logistiek. Door je motivatie en je creatief denkvermogen ben je in staat om met zowel de klant, alsook met Mondi mee te denken en passende oplossingen aan te dragen.

Ben jij cijfermatig sterk onderlegd, nieuwsgierig van aard en een teamplayer? Heb jij daarnaast veel doorzettingsvermogen, ben jij stressbestendig en sta je open voor verandering? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Je past perfect als je…

  • goed kunt communiceren in het Engels, Duits en Nederlands;
  • een HBO diploma in commerciële richting op zak hebt;
  • al 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie hebt;
  • goed kunt omgaan met Excel en andere MS-office systemen;
  • weet hoe te werken met een CRM-systeem (SAP is een pré)
Ga naar vacature

Meer weten over Mondi Maastricht?

Werken bij Mondi Maastricht
Privacy *