Bij Janssen Group komen innovatie en vakmanschap in grond-, weg- en waterbouw projecten samen.

Hier wordt 50 jaar ervaring en vakmanschap gecombineerd met de frisse invloeden van een jong en enthousiast team. Met focus op de toekomst passen zij effectief en gedegen slimme technieken toe en hebben ze de ambitie om te blijven innoveren.

Janssen Group

De gedegen kennis en vakmanschap komt bij Janssen Group niet uit het niets. Een familiebedrijf waarin de kennis en ambitie ondertussen is overgedragen aan de derde generatie. In de afgelopen jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een onafhankelijk partner in grond-, weg- en waterbouw, verhuur, recycling & bouwstoffen in zowel de Benelux als Duitsland. Een organisatie met 130 medewerkers en een modern machinepark van circa 110 eenheden.

Expertises en diensten:

  • Grond-, Weg- en Waterbouw: Vanaf een vroeg stadium meedenken in het ontwerpen en realiseren van GWW projecten en daaraan gerelateerde disciplines;
  • Verhuur: In beschikken van een uitgebreid aanbod GWW-gerelateerde materialen, zowel bemand als onbemand;
  • Transport: Met een uitgebreid wagenpark zijn ze gespecialiseerd in kippertransport, transport van los gestorte bulkgoederen en afvalstoffen, rijplaten en schotten en transport van exceptioneel transport;
  • Recycling & Bouwstoffen: Actief in (afval)recycling, (haven) op- en overslag en handel in bouwstoffen.

Medewerker bedrijfsbureau

Binnen Janssen Group kom je terecht in een jong en fris team. Een team van medewerkers die handelen uit professionaliteit en oprecht betrokken zijn. Binnen Janssen Group krijg je de ruimte om mee te denken en proactief bij te dragen aan de beste oplossingen voor relaties.

Als medewerker bedrijfsbureau heb je een uiteenlopend takenpakket. Je verricht ondersteunende werkzaamheden op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding. Jij houdt je bezig met de aanvraag van offertes, stelt begrotingen op, ondersteund in planning en administratie.

Vacature bekijken