Bij DOCO International is support veel meer dan een afdeling; het is een houding.

DOCO ontwikkelt, test, produceert en levert onderdelen en systemen voor deuren. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen op 5 continenten. Aftersales is daarbij erg belangrijk: alles wordt uit de kast getrokken om relaties te helpen en vragen proactief te beantwoorden.

Sales Support is een houding

Bij DOCO worden relaties ondersteunt op verschillende manieren. Zo worden  klanten bijvoorbeeld zoveel mogelijk in hun eigen taal te woord gestaan.

DOCO hecht veel waarde aan een persoonlijke relatie en dat wordt gewaardeerd.  Customer support is dan ook veel meer dan zomaar een afdeling, het is een houding.

Wat zijn sectionaaldeuren?

Een sectionaaldeur is een deur die bestaat uit panelen. De panelen lopen via een geleiderail van onder naar boven en onderaan het plafond de ruimte in.

Sectionaaldeuren kunnen zowel met als zonder elektrische aandrijving geleverd worden. Het zijn ideale deuren voor zowel bedrijfspanden, industriële toepassingen als garages van particulieren.

DOCO levert sectionaaldeuren en de bijpassende systemen voor particulieren (garagedeuren) en grote bedrijfspanden.

Sales Support Medewerker (Franstalig)

Dagelijks behandelt een team van 5 medewerkers vragen van relaties. Daarbij staan betrokkenheid en professionaliteit altijd centraal. Je weet de dienstverlening op een optimale wijze te commercialiseren en te maximaliseren, waarbij optimale klantentevredenheid wordt nagestreefd.

Als sales support medewerker heb je een uiteenlopend takenpakket. Je verricht namelijk ook ondersteunende werkzaamheden op het gebied van offertebeheer en orderbeheer. Daarbij neem je de commercieel managers veel werk uit handen.

Vacature bekijken