Skip to main content

Bij DOCO International staat kwaliteit en innovatie centraal

Vanuit het hoofdkantoor in Sittard, meerdere distributiecentra en verkoopkantoren in Europa, ontwerpt en distribueert DOCO totaaloplossingen voor deurprofessionals in de residentiële en industriële internationale sector. Het bedrijf is actief in meer dan 60 landen op 5 continenten. Daarbij staan kwaliteit en innovatie centraal. DOCO is sinds 2013 onderdeel van de Sommer Groep.

Vacatures

Inventory Analist

Wat zijn sectionaaldeuren?

Een sectionaaldeur is een deur die bestaat uit panelen. De panelen lopen via een geleiderail van onder naar boven en onderaan het plafond de ruimte in.

Sectionaaldeuren kunnen zowel met als zonder elektrische aandrijving geleverd worden. Het zijn ideale deuren voor zowel bedrijfspanden, industriële toepassingen als garages van particulieren.

DOCO levert sectionaaldeuren en de bijpassende systemen voor particulieren (garagedeuren) en grote bedrijfspanden.

In gesprek met managing director Johnny Creemers

“Het DNA van medewerkers is erg belangrijk”, vindt Johnny Creemers. “De sfeer en cultuur binnen ons bedrijf moet goed in balans zijn. Er moet een groep zijn waarmee je kunt lachen.”

Paul Bergs gaat in gesprek met de managing director van DOCO International over groei, leiderschap en het belang van een goede sfeer.

Lees het hele gesprek met Johnny Creemers

Werken als Inventory Analist Sr. 

Als ervaren Inventory Analist heb je affiniteit met cijfers en ben je iemand die snel verbanden ziet. Op het moment dat je iets opvallends constateert, kom je meteen in actie. Op basis van de beschikbare data maak je analyses. Stel bijvoorbeeld dat je ziet dat de bestellingen van een item teruglopen: dan wil je uiteraard de reden weten. Is het een incident of is het een trend? Wellicht toch even schakelen met andere afdelingen zoals sales of productmanagement? Dus een nadere kijk op het proces is in dit geval cruciaal. Jij bent in staat om data te gebruiken om verbetervoorstellen te doen. In zo’n geval ben je ook direct projectleider.

Daarnaast analyseer je bijvoorbeeld de bestellingen. Waarom bestellen we een bepaald artikel iedere maand? Is het niet efficiënter of goedkoper om dit eens per half jaar te doen? Dit leg je dan voor aan de hoofd inkoop.

Het doel van de functie

Jouw doel is het de voorraden planmatig te verlagen en tegelijkertijd het serviceniveau naar de klanten van DOCO te verhogen. Daarnaast breng je samen met inkopers, productmanagers en accountmanagers goederenstromen in kaart om tot een optimale aanleverstroom en voorraadpositie te komen.

Sollicitatieprocedure

Uiteraard hebben we een uitgebreide functieomschrijving voor je met meer informatie over de werkzaamheden, taken en de beloning. Klik daarvoor op de button hieronder.

Anouk neemt de eerste gespreksronde voor haar rekening. De vervolggesprekken worden gevoerd door DOCO. Assessments kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Contact

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met accountmanager Anouk Hendriks. Je kunt haar bellen op 06-11419226 of een mail sturen naar anouk.hendriks@flexibility.nl.

Vacature bekijken
BlogFlexibility LimburgJob MarketingReferentiesTopwerkgevers
5 mei 2022

Recensie: Job Marketing bij Melano Een aantal maanden geleden heeft Flexibility Limburg een werken-bij omgeving op de website gecreëerd voor Melano Jewelry, om op die…
Vacatures
3 januari 2022

Werken als Accountmanager Buitendienst Duitsland bij Melano Jewelry

Melano Jewelry: Wear it your way! Melano is een familiebedrijf binnen de sieradenbranche, gelegen op Maastricht-Airport in Zuid-Limburg. De missie van Melano is het uitdagen…
Vacatures
16 december 2021

Wil jij écht betekenisvol werk? Ga aan de slag bij Van Heek Medical!

Accountmanager Marieke Henke over Van  Heek Medical: "Van Heek wil echt een uitstekende werkgever te zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar…