Skip to main content

Werk mee aan het geluk van de relaties

Beuken’essers is continu in beweging om voor alle relaties meer dan een traditionele verzekeringsadviseur te zijn. De dienstverlening moet bijdragen aan het geluk van relaties. In de woorden van beuken’essers zelf: ‘Wij willen de gelukregisseur zijn van onze relaties.’

Het team van gelukregisseurs zorgt ervoor dat relaties bezig kunnen zijn met wat hen gelukkig maakt. Niet dagelijks aandacht hoeven te besteden aan zaken zoals verzekeringen, pensioenvoorzieningen, hypotheken en veranderingen in wet- en regelgeving. Daarom staat één vraag centraal:

‘Waar wordt een relatie gelukkig van?’

Wil jij werken bij een informele organisatie, die het geluk van haar klanten probeert te regisseren door net dat beetje extra te doen, vernieuwend en groeiende is? Dan ben je bij beuken’essers aan het juiste adres!

Beuken’essers maakt samen met klanten een financieel plan voor nu en in de toekomst die aansluit bij hun wensen en doelen. Voor particulieren onder de naam b’e Financieel Fit en voor ondernemers met beuken’essers….zeker van je zaak.

Werken als Medewerker Binnendienst

Als Medewerker Binnendienst ben jij samen met ons enthousiaste team van 22 gelukregisseurs het aanspreekpunt voor onze particuliere relaties. In tegenstelling tot bij veel andere bedrijven, ben je nadrukkelijk niet alleen bezig met het verleden, waarbij je schades afhandelt en terugkijkt op de voorbije periode.

Bij beuken’essers kijk je samen met relaties vooruit. Je geeft proactief advies en denkt met klanten mee. Je analyseert, kijkt waar de portefeuille van klanten slimmer of voordeliger kan en zoekt daarover zelf contact. Je draagt daardoor actief bij aan de gemoedsrust en het geluk van klanten!

In gesprek met directeur-eigenaar Noud Beckers

“We willen bijdragen aan het geluk van onze relaties”, zegt Noud Beckers. “Dat kan natuurlijk alleen als onze eigen medewerkers ook gelukkig zijn.”

Paul Bergs gaat in gesprek met de eigenaar-directeur van Beuken’Essers over werkgeluk, financiële prikkels en zakelijke doelen.

“We voeren plangesprekken, waarin mensen wordt gevraagd concrete zaken te noemen die ze oppakken en gaan realiseren. Dat zijn dan de onderwerpen die we aan het einde van een jaar weer met elkaar bespreken om te bepalen of iemand succesvol is geweest. Een volgend jaar moeten dat weer andere, ambitieuzere doelen zijn. Als medewerkers dit soort doelen halen, hebben ze recht op een salarisverhoging.”

Lees het hele gesprek met Noud Beckers

Sollicitatieprocedure Medewerker Binnendienst

Flexibility Limburg zoekt exclusief voor beuken’essers drie Medewerkers Binnendienst. Het betreffen werving- en selectieopdrachten. Je krijgt dus meteen een contract bij beuken’essers zelf.

Uiteraard hebben we een uitgebreide functieomschrijving voor je met meer informatie over de werkzaamheden, taken en de beloning. Klik daarvoor op de button hieronder.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nienke Klaar. Je kunt haar bellen op 06-11445040 of een mail sturen naar nienke.klaar@flexibility.nl.

Nienke neemt de eerste gespreksronde voor haar rekening. Het vervolggesprek en eventuele afsluitende arbeidsvoorwaardengesprek worden gevoerd bij beuken’essers.

Vacature bekijken

Verder praten?

Wil me meer weten? Laat dan je gegevens achter en dan plannen we een online kennismaking! Uiteraard mag je ook een cv meesturen.

Werken bij beuken'essers
Upload jouw curriculum vitae (cv) hier:
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Privacy *