Skip to main content

Flexibility Limburg: specialist in office-vacatures

Flexibility Limburg is een recruitmentbureau dat gespecialiseerd is in officevacatures en kandidaten die meerdere talen spreken. We hebben inmiddels 2 vestigingen: Maastricht-Airport en Roermond. Voor de (gloednieuwe!) vestiging op Maastricht-Airport zoeken we 2 nieuwe collega’s!

Vacature

Recruiter

Goede mensen helpen je verder

We werken met een compact, eager team dat zich echt inzet voor (internationale) organisaties en (latent) werkzoekenden om de juiste match te maken. We staan met beide benen op de grond, werken hard en zijn benaderbaar. Snelheid, transparantie en duidelijkheid tijdens het sollicitatieproces vinden wij een must. Dat waarderen onze opdrachtgevers en de kandidaten die wij bemiddeld hebben. Bij Flexibility Limburg  luisteren we tussen de regels door en zetten altijd die extra stap. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Bij ons geen ‘blabla’.

Onze focus ligt bij de kandidaat. We zetten ons 200% in om kandidaten een goede beleving te bieden, waarin we echt verdieping en meerwaarde leveren. Bovendien organiseren wij een jaarlijks event voor kandidaten.

Het Team

Samen als team hebben wij meer dan 40 jaar ervaring. Sommigen werkten eerder bij landelijke uitzendbureaus. Wat ons bindt, is dat we verdieping wilden en dat hebben we gevonden bij Flexibility Limburg. Van verbreding en denken in aantallen, maar persoonlijke aandacht en specialiseren in 1 vakgebied.

De sfeer? Ambitieus, maar informeel. We scoren dagelijks en groeien hard, maar er moet uiteraard wel gelachen worden!

Van generalist naar specialist

Flexibility Limburg is gespecialiseerd in office vacatures voor kandidaten die meerdere talen spreken. Spreekt een kandidaat naast Nederlands ook één of meerdere andere vreemde talen? Dan is hij of zij bij Flexibility Limburg aan het goede adres. Die focus zorgt voor diepgang in de procedures en vertrouwen bij onze opdrachtgevers.

De vacatures die we invullen zijn vrijwel altijd structureel. Je hoeft bij ons dus geen planningen te vullen. Je hebt de tijd om te zoeken en echt een goede match te maken. De functies zijn op MBO4 en HBO-niveau en vaak op basis van werving en selectie.

Lees hier de column van Paul over zijn managementstijl!

Sollicitatieprocedure 

Uiteraard hebben we een uitgebreide functieomschrijving voor je met meer informatie over de werkzaamheden, taken en de beloning. Klik daarvoor op de button hieronder.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Joep Zwikker. Je kunt hem bellen op 06 15 13 38 95 of een mail sturen naar joep.zwikker@flexibility.nl.

Joep neemt de eerste kennismaking voor zijn rekening. Je hebt daarna een vervolggesprek met Paul en maakt kennis met je eventuele nieuwe collega’s. En dan trekken we samen de champagne open!

Naar de vacature!

'We delen onze achtergrond in recruitment, maar verder is iedereen heel verschillend. Misschien dat het daarom juist zo’n gezellig en hecht team is.'

Nienke KlaarRecruiter

'Na jarenlang in aantallen te hebben moeten denken, is de werkwijze bij Flexibility Limburg een verademing. Ik heb nu de tijd om me in de carrière van een kandidaat te verdiepen. De voldoening bij een plaatsing is veel groter. Dat geldt ook voor de dankbaarheid van kandidaten en opdrachtgevers.'

Lenny GerardsRecruiter

'Ik kon merken dat er goed was nagedacht over de onboarding en wat er nodig is om mij goed te laten functioneren. Daarnaast helpen alle collega’s mij erg goed en wordt er ruim de tijd genomen als ik een vraag heb.'

Luuk BouwhuisRecruiter