Dutch Design uit Maastricht

Mosa uit Maastricht produceert jaarlijks zo’n zes miljoen vierkante meter tegels  naar 30 landen over de hele wereld. Het bedrijf werd in 1883 opgericht en is synoniem voor kwaliteit en design. De ontwerpers van Mosa hebben al meerdere designprijzen gewonnen.

Duurzaamheid is de hoogste prioriteit van Mosa, dat al meer dan 10 jaar onderneemt volgens de Cradle to Cradle-filosofie. Op die manier levert het bedrijf een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, de economie en de planeet in zijn geheel.

Medewerkers maken het verschil

Mosa is een innovatief en internationaal bedrijf met vestigingen en 550 medewerkers in verschillende landen. Er zijn volop carrièremogelijkheden voor mensen met ambitie en een flinke dosis doorzettingsvermogen. De bedrijfscultuur van Mosa wordt gekenmerkt door korte lijnen, een informele werksfeer en een hands-on mentaliteit. Medewerkers krijgen volop de gelegenheid om hun vaardigheden en talenten verder te ontwikkelen.

Topemployer

Mosa ontving de award van beste leerbedrijf in de procesindustrie van Nederland en ontving de certificering tot ‘Topemployer’. Het keurmerk Topemployer wordt jaarlijks toegekend aan organisaties die zich onderscheiden als goed werkgever.

Twee vacatures Global Product Manager bij Royal Mosa

Flexibility Limburg zoekt voor Royal Mosa twee Global Product Managers. Het betreft werving- en selectieopdrachten. Je krijgt dus meteen een contract bij Mosa.

Als Global Product Manager ben je betrokken bij het beheren en ontwikkelen van een onderscheidende portfolio op het gebied van vloer- en wandtegels. Je bent er verantwoordelijk voor dat de productlijnen up to date zijn en in lijn met de behoeften van de klant en de strategie van Mosa. Je maakt het voor Mosa mogelijk om nieuwe producten en collecties te introduceren terwijl je werkt in een dynamische, deadline gedreven omgeving.

Je hebt als Global Product Manager vier rollen die bepalen of je succesvol wordt. We zetten ze hieronder kort uiteen.

Je bent strategisch adviseur

Het team waar je deel van uitmaakt, wordt aangestuurd door de Manager Product Marketing & Innovation, die rechtstreeks onder de Marketing Directeur valt. En beiden verwachten ze advies over waar de markt behoefte aan heeft en welke (nieuwe) producten van Mosa daarbij passen.

Je bent een ontwikkelaar

Je volgt de markt en houdt dus scherp in de gaten aan welke producten van Mosa er behoefte is. Waar zit de vraag en hoe ontwikkelt die zich? Welke producten moeten er aan het assortiment worden toegevoegd en welke tegels kunnen er langzaam uit? Die life-cycle houdt je scherp in de gaten. Je signaleert kansen en ontwikkelt nieuwe producten en verbetert bestaande producten.

Je bent een verbinder

Om nieuwe producten van een idee naar productie te tillen, werk je nauw samen met Category Management, Industrial Designers en Development Engineering. Je brengt alle disciplines samen, overlegt met collega’s in het marketingteam over de lancering van het product en met Sales over hoe producten ontvangen worden in de markt.

Je bent een projectmanager

Dat betekent dat je dus een hoop zaken tegelijk moet aanpakken. Als projectmanager is dat voor jou geen probleem. Met jouw projectmatige ervaring, zorg je voor structuur en vertrouwen bij alle betrokken partijen.

Sollicitatieprocedure Global Product Managers

Uiteraard hebben we voor beide vacatures een uitgebreide functieomschrijving met meer informatie over de werkzaamheden, taken en de beloning. Klik daarvoor op de buttons hieronder. De teksten zijn in Engels omdat dat de voertaal is bij Mosa.

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nienke Klaar. Je kunt haar bellen op 06-11445040 of een mail sturen naar nienke.klaar@flexibility.nl.

Nienke neemt de eerste gespreksronde voor haar rekening. De vervolggesprekken worden in het Engels gevoerd bij Mosa. Assessments kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

Global Product Manager Tiles
Sr. Global Product Manager Tile Systems

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van geslaagde projecten van Mosa in Nederland!

VacaturesWerkgever uitgelicht
23 juli 2021

Werken als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Andi Smart Print Solutions

Andi Smart Print Solutions: uniek in Zuid-Nederland Het verhaal van Andi wordt gekenmerkt door aanpassingsvermogen, kansen zien en proactief handelen. Waar tallozen drukkerijen de afgelopen…
VacaturesWerkgever uitgelicht
20 juli 2021

Werken als Global Product Manager bij Mosa in Maastricht

Dutch Design uit Maastricht Mosa uit Maastricht produceert jaarlijks zo’n zes miljoen vierkante meter tegels  naar 30 landen over de hele wereld. Het bedrijf werd…
VacaturesWerkgever uitgelicht
18 juni 2021

Werken als KAM-coördinator bij Janssen Group

Janssen Group: al sinds 1965 toonaangevend Iedereen kent Janssen Group. Dikke kans dat je deze week langs een vrachtwagen, kraan of graafmachine met de kenmerkende…