Skip to main content

Afgelopen maand hebben wij twee mooie plaatsingen gerealiseerd bij  Cordstrap BV uit Oostrum. Zowel de opdrachtgever als de nieuwe werknemers van Cordstrap BV waren erg tevreden over de samenwerking en werkwijze van onze recruiters. We laten jullie graag de reacties van onze klant en de geplaatste kandidaten zien!

Zo vertelt onze opdrachtgever het volgende:

“Zoals je weet heb ik in het begin twijfels gehad over de samenwerking. Mijn grootste zorg was dat ik geen kandidaten zou krijgen, omdat ook andere recruiters de kandidaten niet konden leveren. Inmiddels hebben wij 2 kandidaten geplaatst, dus deze zorg is enigszins weg. Ik ben erg blij met de samenwerking die er nu staat, gewoon helder, open en simpel!”

Wat is je meest positieve ervaring binnen onze samenwerking en waarom?

“De openheid waarmee ik kan communiceren, gewoon duidelijkheid.”

Als je ons zou aanraden aan andere organisaties, wat zou je dan over ons zeggen?

“Dat ze vertrouwen moeten hebben dat ze in goede handen zijn. Dat jullie flexibel zijn, gedreven en met oog voor kwaliteit te werk gaan.”

Zoals eerder benoemd waren ook de nieuwe werknemers van Cordstrap BV tevreden over de samenwerking met Flexibility Limburg:

Carmelo Sessa: “Mijn grootste zorg bij het werken met een bureau was dat ze niet genoeg moeite zouden doen om iets voor mij te vinden. Ik was daarentegen verrast hoe Flexibility Limburg hun voorstel afstemde op mijn cv en mijn persona.”

Wat is je meest positieve ervaring binnen onze samenwerking en waarom?

Carmelo Sessa: “Tijdens onze samenwerking voelde ik dat het Marieke haar persoonlijke doel was om mij te helpen de baan te vinden die bij mij past. De regelmaat en snelheid van de updates gaven mij zonder twijfel het gevoel dat ik op de goede weg was om mijn toekomstige werkplek te vinden.”

Sevgi Punar: “Ik vond Marieke heel erg behulpzaam, open en ze volgde de procedures heel goed op.”

Wij willen Cordstrap bedanken voor het vertrouwen, op naar meer successen!

BlogSolliciteren
11 augustus 2022

Werkgevers, vertel je verhaal!

Wedden dat werknemers dit belangrijk vinden? Steeds meer werknemers willen werken bij bedrijven die een positieve invloed hebben op de maatschappij. Zij verwachten dat een…
BlogJob Marketing
26 juli 2022

Krapte op de arbeidsmarkt bereikt recordniveau

Sinds het UWV is begonnen met het meten van de spanning op de arbeidsmarkt is de spanning nog nooit zo hoog geweest als nu. In…
Columns
4 juli 2022

Behouden is het nieuwe werven!

Hoewel er binnen een bedrijf personeelsverloop kan worden verwacht, heeft een hoog verloop dure gevolgen. Door een hoog personeelsverloop te voorkomen verminder je de overheadkosten…