Skip to main content

Het geeft altijd weer een kick om een enthousiaste medewerker te spreken die we aan een passende baan hebben geholpen. Tenslotte blijft het spannend of de praktijk uitwijst dat er sprake is van een perfecte match. De match tussen Priscilla Kraan en Vibrantz Technologies voelt zelfs alsof de jackpot is gewonnen. Oók door ons!

Priscilla introduceerden we in mei 2021 als gedetacheerde Product EHS (Environment, Health, and Safety) Specialist bij Vibrantz Technologies. In februari 2022 kreeg ze een vast contract aangeboden waarop snel een promotie volgde tot Coördinator Product Stewardship.

Om er achter te komen waarom werken bij Vibrantz haar zo goed bevalt, stellen we haar een aantal vragen:

Als je Vibrantz Technologies in één zin samen zou kunnen vatten, wat zou dat zijn?

Priscilla: “Op mijn plek! Ik voel me hier gewaardeerd en er wordt écht naar me geluisterd. Er wordt iets gedaan met mijn suggesties en ik kan er altijd met mijn vragen terecht. Het is écht een team.”

In welk team werk je en wat doe je?

Priscilla: “Ik werk binnen het team ‘Product Stewardship’ en mag er leiding geven. Momenteel bestaat mijn team uit vier personen waarvan 1 persoon in Finland zit en 3 personen in Maastricht maar, we hebben behoefte aan versterking.

Vibrantz is een Amerikaans bedrijf dat internationaal opereert met teams over de hele wereld waarmee we ook contact hebben. Met het Amerikaanse team sparren we wekelijks over uiteenlopende zaken.

Hoe ervaar jij de bedrijfscultuur?

Priscilla: “De cultuur wordt nog vorm gegeven doordat er recentelijk een fusie plaatsvond. Dan komen culturen bij elkaar.”

Waarom pas jij daar dan tóch goed in?

Priscilla: “Ik luister óók oprecht naar wat mensen inbrengen en probeer daar iets mee te doen. De manier van werken is veel communiceren met elkaar. We overleggen en gooien niet klakkeloos iets  over de schutting. Hier voel je oprechte betrokkenheid en respect. We realiseren ons dat we elkaar nodig hebben om resultaten te boeken.”

Welke versterking kun je in je team gebruiken? Dus welk talent zou daarbij goed aansluiten?

Priscilla: “We kunnen nog iemand met een chemische achtergrond goed gebruiken die ook nog interesse in wetgeving heeft. Bij voorkeur een teamspeler die ook voor zichzelf opkomt en niet bang is om een mening te uiten. Hier zijn we redelijk direct tegen elkaar. Sommige mensen denken dat we stille, grijze muizen zijn door onze achtergrond, maar niets is minder waar. Hier wordt ook heel wat afgelachen en iedereen kan hier tegen een stootje.”

Wat nam jij mee naar deze werkgever en hoe verloopt jouw verdere ontwikkeling?

Priscilla: “Ik zat met mijn achtergrond in chemie goed maar daarbij beschikte ik toevallig over kennis in wetgeving die ik ‘up to date’ houd. Natuurlijk is het best droge stof, maar het gaat om de juiste interpretatie ervan. Ik zie het als een denksport. Ik bereken, interpreteer en maak er een begrijpelijke vertaling van voor mijn collega’s. Soms mogen dingen wél in Europa maar elders niet of vice versa. In mijn functie ben ik een spinnetje in het web.”

Bekijk onze functie als Regulatory Affairs Specialist nu via deze link.

Laat ons weten of een baan bij 𝐕𝐢𝐛𝐫𝐚𝐧𝐭𝐳 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐞𝐬 ook jouw interesse heeft gewekt. Meer weten?

Bel of mail ons: 046 207 7010 | limburg@flexibility.nl