Skip to main content

Twijfel jij of je op de juiste plek zit, zoek je een nieuwe uitdaging of weet je eigenlijk überhaupt nog niet wat je ‘wilt worden’? Dan biedt onze carrièretest wellicht ook voor jou de uitkomst. Kom direct te weten waar jouw sterktes en zwaktes liggen en in wat voor rol jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen.

Het aantal gratis carrièretesten (t.w.v. €135,-) is gelimiteerd, dus wees 1 van de eerste 100 kansmakers en start je test direct! Wij helpen jou graag de eerste stappen te zetten naar de baan die écht bij je past!

Stap 1: doe de test

Doe de gratis carrièretest via de bovenstaande button. Invullen kost slechts 10 min van je tijd!
Komt het nu niet uit? Laat via onderstaand formulier dan je contactgegevens achter en ontvang de uitnodiging om de test op een later moment te doen!

Stap 2: de uitslag

 Na afronding van de test sturen we je het resultaat in de vorm van een uitgebreide rapport direct per email toe. Door middel van o.a. kleuren-indicators en gedetailleerde toelichting is in één oogopslag overzichtelijk waar jij in uitblinkt.

Stap 3: ontdek waar je kracht ligt

Wij nemen binnen enkele dagen geheel vrijblijvend contact met je op om jouw rapportage uitvoerig te bespreken, je te voorzien van tips en wellicht zelfs wel te helpen de eerste stappen te zetten naar de baan die écht bij je past!

Waarom je nú moet solliciteren op een klantenservicefunctie bij AZL

| Vacatures | No Comments
Voor AZL in Heerlen zoeken we kandidaten voor de vacature Medewerker Klantenservice. Een baan bij een van de grootste werkgevers van Parkstad en waar je…

Wil jij écht betekenisvol werk? Ga aan de slag bij Van Heek Medical!

| Vacatures | No Comments
Accountmanager Marieke Henke over Van Heek Medical: "Van Heek wil echt een uitstekende werkgever te zijn. Een werkomgeving waarin iedereen zich op zijn of haar…

5 tips voor de voorbereiding op je sollicitatiegesprek.

| Blog, Solliciteren, Tips | No Comments
Uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Dan krijg je de kans om jezelf te presenteren en kennis te maken met de werkgever. Tijd dus om te laten…