Skip to main content

Flexibility Limburg gaat uitbreiden. Op 1 november opent het recruitmentbureau in het centrum van Roermond haar tweede vestiging.

De groeiende personeelsvraag van organisaties in Midden- en Noord-Limburg zorgt voor de behoefte aan een nieuwe fysieke plek waar recruiters en kandidaten met elkaar in gesprek kunnen. Flexibility Limburg is al sinds 2012 gevestigd op Maastricht-Airport.

Werving en selectie vindt in toenemende mate online plaats vindt. Flexibility Limburg is er echter rotsvast van overtuigd dat een fysieke ontmoeting en een diepgaand gesprek onmisbaar zijn, legt accountmanager Anouk Hendriks uit. “De meerwaarde van recruiters zit in het persoonlijke contact, doorvragen en kandidaten echt leren kennen.”

De nieuwe vestiging van Flexibility Limburg zit in het Ondernemersplein Limburg aan de Steegstraat 2 in Roermond. Anouk Hendriks: “We maken nu niet alleen impact in Roermond, maar door de ligging vlak bij uitvalswegen, kunnen we de vestiging ook gebruiken als uitvalsbasis voor Venlo en omgeving.”

Flexibility Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
046 207 7010

BlogNieuwsOnboarding
10 maart 2023

Charlotte van Keulen over haar eerste week bij Flexibility Limburg

Mijn eerste volle werkweek zit erop! Op woensdag 1 maart ben ik begonnen als Marketeer bij Flexibility Limburg. Eerste indruk? Wat een verademing! Contract getekend…
Learn LibraryNieuws
19 augustus 2022

Veranderingen in het arbeidsrecht: wat verandert er voor jou?

Per 1 augustus 2022 veranderen er een aantal dingen in het arbeidsrecht. De nieuwe wet kun je zien als een soort aanvullende juridische bijsluiter op…